Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengiklanan Internet Malaysia | Mudah Dan Berkesan

Posted by Crew Tuesday, December 21, 2010 0 ulasan
Pengiklanan Internet Malaysia | Mudah Dan Berkesan
Pengiklanan di internet adalah cara yang mudah dan berkesan untuk mempromosi dan memperkenalkan sesuatu perniagaan atau produk.Terdapat berbagai website atau blog di Malaysia yang menyediakan kemudahan pengiklanan di internet sama ada secara berbayar ataupun percuma.
Sehubungan dengan itu,aku tergerak hati untuk mencuba dan menyediakan satu ruang pengiklanan di blog ini yang mana akan ada sedikit kelainan dari syarikat pengiklanan yang lain.Sebagai langkah awal untuk memperkenalkan ruang pengiklanan internet di blog ini,aku menjemput mana-mana ahli perniagaan atau sesiapa jua yang berminat untuk mencuba kelebihan dan kemudahan yang disediakan di ruangan pengiklanan ini.

Antara kelebihan pengiklanan di blog ini

  • Setiap produk atau perniagaan yang ingin diiklankan akan disertai dengan satu post atau entri khas mengenai produk atau perniagaan berkenaan.
  • Setiap post atau entri yang di publishkan di blog ini akan dijanjikan untuk mendapat tempat dalam first page atau muka hadapan Google atau sekurang-kurangnya halaman kedua dalam Google Search Engine.
  • Harga tetap : RM 10.00 SETAHUN untuk setiap entri atau post.

 

Terma Dan Syarat

  • Setiap bayaran adalah dalam Ringgit Malaysia Sahaja.
  • Setiap permohonan mestilah disertakan sekali bersama entri atau post produk dan perniagaan yang ingin diiklankan.(entri dalam Bahasa Melayu Sahaja)
  • Penulis berhak untuk mengubah suai artikel atau entri berkenaan untuk disesuaikan dengan kriteria Google Search Engine.
  • Entri yang telah diubahsuai akan diteliti dan dipersetujui terlebih dahulu oleh anda sebelum ia dipublishkan.
  • Penulis berhak untuk mendelete entri yang dipublishkan sekiranya bayaran tidak dijelaskan 24jam selepas sesuatu entri berkenaan dipublish.
Untuk mengetahui tahap pencapaian SEO atau Search Engine Optimization blog ini,anda boleh google keyword yang biasa digunakan dalam dunia blogging di Malaysia.Contohnya seperti ‘Cara Pasang Iklan Nuffnang’ atau ‘Blog Blogspot Terbaik’.Anda juga boleh melihat pencapaian blog ini dalam bersaing untuk keyword yang lebih luas skopnya seperti ‘Peluang Pekerjaan Terkini’ dan lihat hasilnya samaada blog ini berjaya atau tidak dalam mendapatkan tempat di first page Google Search Engine.
ps: anda juga boleh mencuba keyword ‘Pengiklanan Internet Malaysia’ untuk melihat hasil entri ini di Google Search Engine.

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞