Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















CARA LETAK BLOGWALKING WIDGET

Posted by Crew Thursday, February 17, 2011 2 ulasan



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan hye kepada semua blogger-blogger yang selalu melawat blog Yiedpozi [Dot] Info. Korang apa khabar? Sihat? Sihat hendaknya. Sepertimana yang disedia maklum, aku sudah membuang halaman 'Jom Blogwalking' di blog aku. Tetapi korang boleh join yang terbaru ni. Iaitu 'Blogwalking Widget'. Senang je nak join.

Apa yang perlu korang buat ialah

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. copy paste HTML di bawah dan klik button "Add To Your Blog/Install" untuk pasang widget ni.
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni

Itu je. Ok. Sila beri masa untuk aku masukkan link blog korang dalam list ye. Huhu. Link lama akan dibuang dan link baru akan dimasukkan. Harap maklum.

P/s: Sila pastikan blog anda tidak mempunyai widget lagu dan widget Widgeo!
P/s/s: Walaupun dah lebih 100 orang yang join, anda masih berpeluang untuk join..
.
contoh terbaik lihat di bawah:

JOM JOIN!
SUMBER DIPEROLEHI DARI PADA :http://www.yiedpozi.com
Untuk senaraikan blog anda di dalam Blogwalking Widget, sila klik sini...

2 ulasan:

black-widow-softbytes said...

online marketing seo

Illya LeYa said...

hai...blogwalking widget sy dah grab di sini... terima kasih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞