Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















cara mengesan blog kita di copy paste

Posted by Crew Wednesday, February 23, 2011 5 ulasan


mungkin ramai yang marah kan bila post entri kita di copy paste masuk ke blog orang lain..tapi bagi DJ tak apa la..copy paste la banyak-banyak...lagi banyak pun tak..lagi DJ suka...Wink sebab apa dj suka???? nak tahu rahsia ke ??? cuba tengok ini
http://djrockworld.blogspot.com/#axzz1EhpAko7u ya mesti ada sikit perbezaan kan kat url tu kan? ya perbezaan nya ada ini #axzz1EhpAko7u
sebab apa ada cord tu? ini kerna..cord tu ada la proctect dari blog kita di copy paste..so copy banyak pun wa kisah,..lagi DJ suka...bertambah femes BLOG DJ ROCK WORLD...apa kelebihan cord tu ya??



kelebihan mudah je....bergini cerita...cord tu ada merupakan protect dari segala pecopy sedunia..biar pun dia copy paste dari entri post blog kita,,,dan letak di dalam blog yang yang telah di copy,100% keaslian dari post kita,tetap terjamin..walau pun di dalam blog orang lain..salin la banyak2,letak dlm blog org lain..setiap kali visitor masuk dan diorg click kat kat post yg kena copy paste tu,nilai value visit tu akan pi kat blog kita...dan kita tahu dari blog mana yang copy paste entri kita..terima kasih pada blog yg suka  entri kita,dan terima kasih juga kerna sudi tolong promosi entri yang kita post kan...




apa yang perlu anda lakukan je hanya perlu register nama blog anda di sini http://id.tynt.com/ dan selepas tu salin cording html yang akan di beri pada anda untuk nama blog anda dan letak letak cord html di dalam blog anda..so dari situ kita tahu dari blog mana yang copy paste segala nya isi2 kandungan dari blog asal kita..biarkan mereka nak copy,,sekurang2 diorg promosi blog kita lagi,,diorg penat copy paste,tapi kita yang ada value visitor .lagi banyak yang baca post entri di blog lain..lagi tinggi rating visitor kitaa..


..so tunggu apa lagi pi register cepat2 di http://id.tynt.com/ biarkan orang copy paste dari blog kita,dan letak dalam blog diorg,tapi keuntungan kita yang dapat.
sila tengok ini http://id.tynt.com/script/ jangan lupa register dulu nama blog anda untuk dapatkan cord blog anda .contoh http://djrockworld.blogspot.com/#axzz1EhpAko7u

contoh terbaik dari blog lain yg copy paste entri post kita
Tynt monitored: 1,307 total page views 5 image copies 0 word copies
banyak kan kena copy paste.setiap kali post kita kena copy paste,setiap kali tu la pihak http://id.tynt.com/ akan menghantar email terus ke kita..bye


DARI KITA TENGOK SIAPA YANG KENA!!!!! 

5 ulasan:

ada mokhtar said...

thanks for sharing.. =)

dwaty said...

nak tya... code tu nak letak kan kat entri post @ edit html...???

ROCK said...

code tu letak dlm edit html je..sekali je letak,jgn letak dlm entri post la

Si Kosong said...

ak dah try bnde nih..baru tau sape copy.haha.

lokman amirul said...

Terbaik la admin...memang bgus artikel awak.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞