Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















Cakap tak serupa bikin

Posted by Crew Monday, July 16, 2012 0 ulasan
komposer muda yang meningkat naik, cakap tak serupa bikin
Apa itu cakap tak serupa bikin...apa pulak itu janji ....rasa janji itu biar la betul dengan apa yang di cakapkan...tapi ini lain pulak janji nya...sebab apa,semata2 sebuah prinsip yang diri sendiri pun tak tahu apa itu prinsip..macam mana nak tolong bangsa sendiri..sedangkan bangsa sendiri pun tak pandai tunaikan janji yang di lafazkan...hari ini cakap lain,esok cakap lain..bila di tanya..macam-macam alasanmu.com keluar...tak kira siapa pun..biar la janji apa yang kita janjikan itu biar betul..bukan menyusahkan orang sampai 3 kali gi bank semata2 nak tengok rm100 dah masuk ke tidak...tapi itu la seperti yang dijanjikan pada hari isnin akan datang..rm 100 bukan la banyak mana pun.tapi itu la janji..bila berjanji tunai la.bukan cakap serupa bikin..sebelum berjanji apa itu ini.semua nya indah je.....seperti ayat ini berbunyi..saya akan bank in kat awak hari isnin dengan hantar sekali biodata sekali...kita betul2 nak tolong melayu.bersungguh naik kan..tapi akhir rasa macam kena tipu la..bila inbox kat facebook senyup dari berkata.bila reply keluar la sejuta alasan yang tak logik diberi...rasa cukup la sekali nak tolong orang ini...kita nak tolong orang supaya kita boleh maju...tapi diri sendiri taknak maju ,macam mana...diri sendiri juga yang malu...xn cuma tak nak post segala perbualan atau inbox seorang hamba allah ini kat sini...xn taknak aib kan orang..kita selalu guna madah bila berkata2..tapi madah yang dikata tak sama apa yang kita laku kan.ingat dimana anda bermula dan bertapak

pesanan:setiap lagu ada ceritanya..bergitu juga dengan komposer lagu dan station radio.maaf kalau terasa

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞