Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















Cara pecah password facebook

Posted by Crew Friday, July 13, 2012 2 ulasan

sebenarnya xn tak suka nak tulis entry berkaitan dunia hack ini atau dikenali sebagai hacker.tapi sebab ramai sangat nak belajar atau nak tahu cara2 macam mana nak hack account facebook seseorang,jadi di sini xn letak kan cara2 nya...ada kebaikan dan keburukan kalau kita belajar tentang dunia hack  ini..antara kebaikan yang dapat,kita dapat membersihkan nama kita sekiranya ada orang cuba busukkan nama kita atau menghina kita.dan keburukan nya...MENYUSAHKAN ORANG LAIN..   mari kita mulakan tips2 berkongsi cara hack password facebook:

Ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui password rakan anda:



1. Tanya sendiri kepada rakan anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’ 

2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda. 

3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook. 

4. Ancam dengan menggunakan senjata kepada rakan anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda. 

5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambil pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri.

6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?

pesanan:jangan facebook orang ..berdosa tau

2 ulasan:

Anonymous said...

yeke mcm pernh buat jer

Anonymous said...

bengong~ hahahaaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞