Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















pertama kali cabut GIGI

Posted by Crew Saturday, December 1, 2012 0 ulasan
SALAM, pertama kali wa cabut gigi kat klinik ini pada khamis pukul 10 pagi persamaan 29.11.2012..dan berhari2 menanggung seksa kerna sakit gigi yang rasa nya boleh sampai tahap membunuh orang...selama tu juga la tak boleh makan,tak boleh tidur dengan lena,buat kerja pun tak boleh..asyik nak marah je..semuanya punca sakit gigi....so pada hari yang di janjikan,gi la ke klinik pergigian dengan macho nya lagi sombong di pagi2 khamis..sampai di klinik dengan muka riak nya ,keluar kan ic dan daftar nama terus ambil no giliran,sambil tunggu no giliran dipanggil,sempat juga la cuci2 mata tengok nurse2 kat situ yang cun2 melecun...lebih kurang 10minit,sebelum sampai giliran wa untuk masuk jumpa doctor,ada satu mamat ini badan punya la besar macam kingkong masuk untuk jumpa doctor,tak sampai 2 minit rasanya.terdengar suara mamat yang badan besar tu menjerit kuat....aduh doctor sakit ,sakit...bila wa dengar jeritan tu wa rasa peluh dingin terus mengalir..dan time tu dalam hati terbit perasaan  nak pengsan atau nak lari je...so wa terus berfikir dari alasan..terus jumpa nurse,tanya tandas di mana...nurse tu jawap "tandas tingkat 1 encik"aduh ini bab paling benci kena turun tangga lak,belum sempat nak cabut rasa nya baru 2 langkah,no giliran wa dah di panggil...pehhh mengigil wa time nak gi jumpa doctor...wa pun duduk la dengan kemas nya .sambil doctor tu tanya kat mana sakit.wa tunjuk lak kat sini ,sini dan sini...keputusan nya,kena cabut 3 batang gigi..pehhhhh pengsan dengar...tapi doctor nasihatkan cabut   1 per 1 maksud nya,minggu ini sebatang minggu depan sebatang sampai la cukup 3 batang gigi kena cabut...habis gigi aku...wahahhaha...
 Masa nak cabut tu doctor suntik dengan ubat buis 3 kali...dan suruh tunggu di luar..sementara bagi ubat bius tu berfungsi.tak sampai 3 minit muka wa rasa macam bengkak,kebas...so pembantu doctor tu pun laung nama wa macam suara singa..telan air liur wa dengar...opps lupa lak jarum suntikan sama saiz dengan saiz pen ya.....so wa pun duduk semula tempat yang di khas kan untuk proses cabut gigi...apa lagi dengan rakus dan ganas nya doctor tu terokai gigi aku dengan riak nya...tak sampai  2minit nya..dah tercabut.tapi time tu terasa juga la sakit nya cabut.walaupun dah kena buis....baru sebatang... cabut dah sakit..ini ada lagi 2 batang  menanti untuk dicabut...tapi nak buat macam mana kan,nak baik terpaksa la....tapi kan doctor yang cabut gigi tu nama nya FARAH lawa lak tu..jatuh cinta lak rasa nya.harap2 minggu depan dapat jumpa doctor yang sama juga....
moral thsi story : lepas makan gosok gigi,jangan hisap rokok


0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞