Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















Tahun Baru Bersama Penjaga Hati

Posted by namia cinta Sunday, January 13, 2013 0 ulasan



Agak lama tak menulis untuk penjaga hati
malam-malam macam ni terasa nak menulis di blog penjaga hati pulak rasanya.. 

Siapa kata saya tak gembira bersama penjaga hati, kalau nak tahu saya sangat-sangat gembira bersama penjaga hati tahu ... tahu baru bersama penjaga hati, habiskan masa bersama sepanjang malam menikmati pemandagan malam dan lakukan aktiviti yang jarang dapat di lakukan bersama kerana kesibukkan urusan rasmi ....




sekarang ni macam tak berapa nak best sangat kalau penjaga hati jauh dari saya ( dah memang jauh pun ) tapi dalam sehari tu mesti nak kena borak-borak dengan penjaga hati kalau tak mesti akan rasa macam ada yang kurang dan akan rasa nak marah.. mungkin sebab dah terbiasa adanya penjaga hati bersama saya ....

sedar dan tak sedar sudah hampir setahun saya bersama dengan penjaga hati ... jadi mestilah apa pun yang saya lakukan pasti akan penjaga hati tahu apa yang saya lakukan ....

dan sekarang ni penjaga hati macam dah tahu kalau saya marah mesti ada something yang sedang berlaku .. macam ada perempuan mengatal dengan dia ke atau mengaku penjaga hati milik mereka.. secara automatik saya akan bertukar menjadi tak tentu arah ....

itu baru part perempuan lain mengatal dengan penjaga hati belum lagi kes cemburu ... paling tidak pun bila benda-benda tu jadi saya akan diam sebab bila saya diam akan buatkan saya kurang rasa marah dari saya membebel berjela-jela ... heheheheh apa pun saya tetap gembira bersama penjaga hati ......

Nota : kalau penjaga hati memang takdir saya lambat atau cepat penjaga hati tetap akan bersama dengan saya untuk selamanya ...

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞