Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















bank rakyat call

Posted by Crew Thursday, May 30, 2013 0 ulasan
alamak...macam mana boleh tak jawap panggilan dari bank rakyat ini...nak jawap macam mana.tengok panggil pun private number.lepas tu mata pun macma nak dengan tak buka je..masalahnya 2 x pulak diorang call..kalau nak call bagilah tahu awal2 ke..sms ke..kan senang..tapi tak apalah esok diorang akan hubungi semula.lah bukan banyak mana pun buat pinjaman..cuma rm100k je..cukup la take over kedai cyber cafe orang,baki nya boleh buat konti wwide fm guna peralatan penuh nanti..macam2 lagi lah...hehehh

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞