Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















Lepak club the avenue

Posted by Crew Thursday, August 22, 2013 0 ulasan

Salam,sekali2 lepak club the avenue pun best juga,sebab ada baucher rm200,jadi datang la labur baucher rm200 tu,ingat boleh menang dapat rm150k tapi nyaris2 juga kena.klu nak tahu club ini tempat tauke2 ,ceo ,md semua lepak,macam kasino genting juga,tapi yang penting awek nya tu yang tak tahan.apa yang best kat sini,semua nya percuma,dari makan yang mahal hingga ke rokok paling mahal,semua nya free.memang best la.kalau nak datang syaratnya jangan pakai selipar,sure ken halau punya.the avenue jalan tun razak sebelah kedutaan america

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞