Welcome to ROCKERS WORLD.Join me in FACEBOOK.DONT FORGET COME AGAIN.THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

















How Do I Live Wthout You

Posted by Crew Monday, December 2, 2013 0 ulasan
How Do I Live Wthout You ,macam mana saya nak hidup tanpa awak lagi ?? awak merupakan kekuatan pada diri saya,awak juga merupakan pemberi semangat.awak sahabat,awak juga seorang pendidik pada saya dan awak juga seorang kekasih saya yang paling saya sayang.tapi semua dah lenyap macam tu je..tak ada kata2 yang dapat dituliskan di ruang ini...walaupun hati itu ada banyak nak diluahkan,tapi tak termampu dan tak berdaya lagi nak luahkan...sebab semangat itu dah lenyap segalanya..

How Do I Live Wthout You- perit sangat hidup ini tanpa awak disisi,kita selalu bersama,selalu kemana bersama,selalu makan bersama2,susah senang besama2,kini sendirian tanpa siapa2.andai disuruh cari penganti,terus terang saya tak termampu langsung walaupun sikit inci sekali pun tak termampu dah.

How Do I Live Wthout You-  saya nak awak tahu,saya masih mengharapkan awak kembali..tapi entah lah..

How do I,
Get through the night without you?
If I had to live without you,
What kind of life would that be?
Oh, I
I need you in my arms, need you to hold,
You're my world, my heart, my soul,
If you ever leave,
Baby you would take away everything good in my life,

And tell me now
How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Without you,
There'd be no sun in my sky,
There would be no love in my life,
There'd be no world left for me.
And I,
Baby I don't know what I would do,
I'd be lost if I lost you,
If you ever leave,
Baby you would take away everything real in my life,

And tell me now,
How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Please tell me baby,
How do I go on?

If you ever leave,
Baby you would take away everything,
I need you with me,
Baby don't you know that you're everything,
Good in my life?

And tell me now,
How do I live without you,
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

How do I live without you?

How do I live without you baby?

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

۞ Followers ۞

۞ Country ۞


۞ Direktori ۞

۞ Download ۞